Badkamer, Sanitair

Hoe verzorg ik mijn badkamer ?

Of u meer houdt van baden of douchen, de badkamer staat vaak voor ontspanning. Het is niet verwonderlijk dat de badkamer in de afgelopen tijd de op een na favoriete ruimte van het huis is, direct na de keuken. En zo brengen de Fransen er gemiddeld 45 minuten per dag door. De fabrikanten zijn rivalen […]

Of u meer houdt van baden of douchen, de badkamer staat vaak voor ontspanning. Het is niet verwonderlijk dat de badkamer in de afgelopen tijd de op een na favoriete ruimte van het huis is, direct na de keuken. En zo brengen de Fransen er gemiddeld 45 minuten per dag door.

De fabrikanten zijn rivalen in slimmigheidjes en creativiteit om u functionele en praktische badkamers te bieden die uitnodigen tot welbevinden. Douches, baden en eilanden, dubbele wastafels, aangenaam aanvoelende materialen met rustgevende en warme kleuren, zelfs badkamers die open zijn naar de slaapkamer… Alles wordt gedaan om de badkamer een echte plaats van ontspanning te maken!

De badkamer lijdt echter aan enkele kwalen. Het blijft de vochtigste ruimte van het huis! Zeepafzettingen, kalksluiers en schimmels kunnen uw ontspanningsmoment verknallen. Daarom levert Starwax u alle geheimen om uw badkamer efficiënt en snel te verzorgen, zodat u opnieuw volop van uw bad of douche kunt genieten!

Hoe onderhoud ik regelmatig en moeiteloos mijn badkamer?

Beschikt u over een douche zonder welke u de dag niet goed kunt beginnen? Kalksluiers breiden zich uit over de kranen, de muurtegels en de douchepanelen en herinneren u aan uw onderhoudsverplichtingen. De Anti-kalk reiniger Douchecabine maakt de taak veel gemakkelijker voor u:

  • Het laat alle oppervlakken van uw badkamer weer glanzen en is veelzijdig: douchcabines, douchebakken, douchescherm, kranen, muurtegels, voegen… of ze nu van keramiek, porselein, kunsthars, wit of gekleurd acryl, geëmailleerd, chroom, plastic, glas (niet gezandstraald) zijn of dat het tegels (uitgezonderd marmer en kalksteen) zijn.
  • Snel en moeiteloos, u hoeft het product enkel op het oppervlak te spuiten, in laten werken en afspoelen met een vochtige spons.

/>Heeft u een warm bad nodig om te ontstressen na een lange dag? Dan zijn zeepresten en kalksluiers de ergste vijanden van uw momenten van ontspanning. De Anti-kalk reiniger voor acryl zal er een einde aan maken, zonder dit moment te verknallen:

  • Het is veelzijdig en behoudt de glans van uw baden, douchebakken en wastafels van acryl. Bovendien is het ook te gebruiken op roestvrij staal en chroom, waardoor u niet alleen de kranen, maar ook whirlpools kunt schoonmaken!
  • Het is efficiënt en behoudt de glans, is niet agressief en streept niet en het creëert een waterafstotend effect voor streeploos opdrogen>!
  • Snel en moeiteloos, u hoeft het product enkel op het schoon te maken oppervlak te spuiten, het product uit te smeren met behulp van een spons, en het af te spoelen nadat het eventjes heeft kunnen inwerken. Het voorkomt dat het opnieuw vuil wordt en vergemakkelijkt toekomstig onderhoud.

Heeft u een oplossing nodig die nog moeitelozer is? De Express reiniger is voor u gemaakt:

  • Het is veelzijdig en kan worden gebruikt op baden, douches, wastafels, kranen, muurtegels…….
  • Het is efficiënt en verwijdert en voorkomt kalksluiers en laat streeploos glanzen>
  • Moeiteloos, het auto-actieve schuim werkt zelf. U hoeft alleen maar de spuitbus voor gebruik flink te schudden, dan spuit u op het schoon te maken oppervlak en houdt daarbij de spuitbus ondersteboven. Laat het schuim gedurende 5 à 10 minuten inwerken, alvorens af te spoelen met water of een vochtige spons.

Hoe verwijder ik efficiënt oude kalklagen?

Hebben vele weken zonder onderhoud of zeer hard water uw kranen, douche of bad aangetast met afzettingen van dikke lagen kalksteen? De Krachtige ontkalker is speciaal ontwikkeld voor dergelijk gebruik:

  • Het is veelzijdig en kan worden gebruikt op baden, douchebakken, wastafels van geëmailleerd keramiek, acryl of porselein, kranen van roestvrij staal, doucheschermen van onbehandeld glas of plastic en muurtegels die geen kalk bevatten of voegen
  • Snel en moeiteloos, spuit het product op het schoon te maken oppervlak, laat het enkele seconden inwerken alvorens het schoon te maken met een vochtige spons en spoel het af. Herhaal indien nodig de bewerking.

Hoe verwijder ik schimmel uit de badkamer en worden mijn voegen weer als nieuw?

De badkamer is de vochtigste ruimte van het huis, daarom komen er vaak schimmels voor en de voegen krijgen het eerst te maken met de consequenties daarvan. Gelukkig biedt Starwax u een heel gamma aan producten voor het onderhoud van de voegen van de badkamer, zoals het Schimmelvlekkenreiniger. Lees onze productcategorie, die is gewijd aan het onderhoud van tegelvoegen in de badkamer!

Met Starwax besteedt u minder tijd aan het onderhoud van uw badkamer en meer tijd aan het ervan genieten!

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*