Keuken

Hoe laat Starwax mijn keuken glanzen?

Men brengt graag tijd in de keuken door, gewoon om te koken, maar ook om dingen te bespreken en uit te wisselen met het gezin. De keuken is immers dé plek waar dingen van generatie op generatie worden overgedragen. Maar ook vrienden kunnen hier worden ontvangen. Hierdoor wordt het onderhouden van de keuken steeds belangrijker […]

Men brengt graag tijd in de keuken door, gewoon om te koken, maar ook om dingen te bespreken en uit te wisselen met het gezin. De keuken is immers dé plek waar dingen van generatie op generatie worden overgedragen. Maar ook vrienden kunnen hier worden ontvangen.

Hierdoor wordt het onderhouden van de keuken steeds belangrijker om er volop van te kunnen genieten.

Vet, kalkaanslag, gevoelige oppervlakken, hygiëne… Bij het onderhoud van de keuken komen talloze bijzonderheden kijken. Minder tijd verspillen aan het poetsen van uw keuken en meer tijd overhouden om te koken, dat is wat Starwax beoogt! Ontdek daarom hieronder de producten en accessoires van Starwax om uw keuken schoon te maken en te houden.

Hoe reinig ik mijn oven?

Kunt u niet meer buiten uw oven, waarmee u die heerlijke taarten bakt, dat braadstuk bereidt of die gratins maakt die u zo lekker vindt? Helaas wordt hij vet en het reinigen ervan is vaak een beproeving.

Maak bakken in de oven weer leuk, met Starwax! De Ovenreiniger & Accessoires ontvet uw oven grondig en moeiteloos, dankzij de verstuiver. U hoeft slechts het te reinigen koude of warme oppervlak in te spuiten. Laat vervolgens 30 minuten inwerken, en neem daarna af met een vochtige spons.

Extra: Met de Ovenreiniger & Accessoires ontvet u zelfs uw barbecue!

Hoe ontvet ik mijn kookplaat?

Maakt u meer gebruik van het fornuis? Ook hier is vet uw ergste nachtmerrie en alleen de Intensieve Ontvetter Starwax kan uw kookplaat weer smetteloos schoon krijgen!

Hij lost aan uw kookplaat klevend bakvet op, en is toch makkelijk en moeiteloos te gebruiken: verstuif het product op het te behandelen oppervlak (koud of warm), laat dan enkele minuten inwerken en neem af met een vochtige spons.

Extra: Behalve uw kookplaat kunt u met de Intensieve Ontvetter Starwax ook uw keukenblad, muurtegels, afzuigkap en frituurpan reinigen…

Hoe reinig en behandel ik mijn keramische kookplaat of inductiekookplaat?

Heeft u voor een keramische kookplaat gekozen? Deze hulp bevat bijzonderheden waarmee bij het onderhoud van uw kookplaten rekening dient te worden gehouden, om er geen krassen op te krijgen. Starwax biedt u twee producten waarmee u uw keramische kookplaten kunt reinigen en behandelen:

Hoe ontkalk en ontvet ik mijn gootsteen?

Bent u net klaar met de afwas, en treft u nog wat kalkaanslag en vet aan in uw gootsteen of op uw kraan? Geen paniek, met de Ontkalker ontvetter gootstenen, hoeft u niet meer te poetsen!

De 2-in-1-formule verwijdert kalk en vet en laat uw gootsteen glanzen. U hoeft maar 2 tot 3 keer uw spoelbak ermee in te spuiten, en het met uw spons over het oppervlak te verdelen. In laten werken en wegspoelen.

Extra: Het is geschikt voor elk type gootsteen: rvs, keramiek, acryl, zandsteen, graniet… behalve voor kalkhoudende steensoorten, zoals marmer.

Uw kookplaten, gootsteen en keukenbladen zijn nu smetteloos schoon! U hoeft alleen nog maar uw huishoudelijke apparaten onder handen te nemen: koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, magnetron…

Hoe ontkalk ik mijn koffiezetapparaat?

Laten we beginnen met uw koffiezetapparaat, zonder welke u geen dag goed zou kunnen beginnen. Kalk hoopt zich echter op in uw koffiezetapparaat, waardoor deze straks niet meer te gebruiken is.

De Ontkalker huishoudelijke apparaten Starwax verwijdert kalkaanslag in uw koffiezetapparaat, of het er nu één met filter, met percolator of met pads is. Meng één keer per maand 1 eetlepel product door een liter water. Giet deze oplossing in het reservoir en zet uw koffiezetapparaat aan. Spoel het apparaat, door deze nog twee keer door te laten lopen.

Extra: De Ontkalker huishoudelijke apparaten kan tevens nuttig zijn voor het ontkalken van uw waterkoker of uw vaatwasser, maar ook uw strijkijzer of uw wasmachine…

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*