Starwax, voor wie perfectie wil.

Starwax

Bij Starwax maken we al sinds 1946 producten voor mensen zoals jij en ik.

Mensen die geen genoegen nemen met middelmatigheid als het om schoon gaat. Mensen die denken dat een ondankbare taak geen reden is om overhaast te werk te gaan. Het schoonmaken van een huis is namelijk een kwestie van trots.

Kort samengevat, we hebben een merk gecreëerd voor mensen met hoge eisen. We zien namelijk het onrecht waarmee je te maken hebt. Je wordt ervan beschuldigd saai, verwaand, obsessief en neurotisch te zijn.

Maar dit is niet meer dan logisch: niemand wil dat de spiksplinternieuwe barbecue er aan het eind van de zomer sjofel uitziet. En jouw architect heeft plannen gemaakt voor een ingebouwd toilet, niet voor een opbouw van kalkaanslag.

Dus ja, wij maken huishoudelijke schoonmaakproducten voor mensen zoals jij en ik. Voor prestatieliefhebbers die niet geloven in wondermiddeltjes of alles-in-één producten. Voor mensen die deskundige oplossingen willen voor hun alledaagse problemen. Voor mensen die enorm trots zijn als ze het eindresultaat bekijken.

Starwax. Voor wie perfectie wil.

Sorry, we hebben geen product dat alles tegelijk kan!

Wij als liefhebbers van efficiëntie geloven niet in alles-in-één producten. Dus hebben we voor elk probleem een oplossing samengesteld. Onderhoud en behoud van uw meubels, vloeren, apparaten, oppervlakken, ook de meest gevoelige, zowel binnens- als buitenshuis. Bij Starwax zijn de producten nauwkeurig, en op maat gemaakt om u de best mogelijke oplossing te bieden.

Ontdek onze producten
Starwax

Wild van netheid
en van opgeruimdheid.

Bij Starwax heeft elk probleem een oplossing. Ontdek al onze zeer gespecialiseerde producten, geklasseerd op categorie.

Een Frans merk, zoals de naam al aangeeft!

1946: de oorlog is voorbij. 2 broers wagen zich aan de vervaardiging van een was. Als eerbetoon aan Amerika die hen had bevrijd, creëren ze het merk Starwax. Ontdek een samenvatting van meer dan 75 jaar expertise.

Ontdek de geschiedenis
Starwax Starwax
Starwax

Vanaf het idee tot de vervaardiging, we zijn bijna 150 mensen met passie (net zo geobsedeerd als u!) die werken aan het bedenken en ontwikkelen van uw producten. Starwax is sinds jaar en dag gevestigd in Noord-Frankrijk met een wetenschappelijk laboratorium en een fabriek in Noyelles-lès-Seclin, in de buurt van Lille.

Starwax

Je bent veeleisend of je bent het niet

Bij Starwax streven we naar uitmuntendheid met onze formules, omdat we, net als u, houden van net werk. Daarom worden onze producten gemaakt met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Bovendien worden ze getest en gecontroleerd door onze ingenieurs gedurende de hele productieketen, zelfs de producten die al heel lang bestaan.

Onze tutorial video’s

Hoe ontstopt u een leiding die aan een septische put is verbonden?

Rejoignez-nous

Facebook Instagram
Starwax Starwax Starwax Starwax