Starwax

Starwax The fabulous,
de kracht van oude ingrediënten

Bij Starwax The fabulous ondersteunen we veeleisende consumenten die geen compromis willen sluiten. Degenen die geloven in de kracht van de oude ingrediënten die gelijkstaan aan expertise, efficiëntie, authenticiteit en natuurlijkheid.

Degenen die zelf hun recepten willen vervaardigen om zo het meest geschikte product te kunnen maken voor hun behoeften. Degenen die adviezen van deskundigen nodig hebben voor de beste begeleiding. Degenen die efficiënte producten zoeken op basis van oude ingrediënten, maar nog niet de tijd hebben gevonden om ze zelf te maken.

Starwax
Starwax

Terug naar vaste waardes

Al 10 jaar lang zet Starwax The fabulous het erfgoed weer op de kaart en haalt het de banden aan met de herkomst van de Starwax-producten. Het merk dat in 1946 gelanceerd werd stelde toen producten voor op basis van eenvoudige efficiënte ingrediënten: de ingrediënten van vroeger.

Met Starwax The fabulous is dit historische erfgoed weer toegankelijk, maar dit keer in een vintage verpakking die de visuele codes van de jaren 50 hergebruikt, en een logo dat direct geïnspireerd is door het allereerste logo van het merk.

En dat de producten nog steeds garant staan voor kwaliteit komt doordat zij nog steeds in Frankrijk worden gemaakt, namelijk in de buurt van Lille.

Starwax

Deskundigen van oude producten

Onze oude ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd om zo efficiënt mogelijk te zijn, maar ook zo puur mogelijk, en zo milieuvriendelijk mogelijk. En daarom kunnen we u steeds meer ecogecertificeerde producten bieden.

Onze recepten worden ontwikkeld en getest door onze deskundigen zodat u profiteert van het beste resultaat. Voor als u de voorkeur geeft aan gebruiksklare producten hebben we een selectie onmisbare producten voor u geselecteerd.

Ons kleurrijke assortiment

Of u nu op zoek bent naar poeder, vloeistof, zeep, accessoires of zelfs gebruiksklare producten, ontdek hier ons assortiment om alle kamers van uw huis te onderhouden.

Starwax

U wordt een echte expert

Starwax

Omdat alleen goede ingrediënten niet voldoende zijn, hebben we bij Starwax The fabulous al onze adviezen verzameld in een ware bijbel. We ondersteunen u stap voor stap bij het vervaardigen van veilige efficiënte producten die aan uw eisen voldoen.

Ontdek

We vertellen u alles

Om u stap voor stap te begeleiden bij het maken van uw recepten, stellen we tips en receptenoverzichten tot uw beschikking om uw dagelijks leven te vergemakkelijken. U kunt ze online raadplegen.

Ontdek
Starwax