Blog, Tips en trucs van vroeger

5 goede redenen om witte azijn te gebruiken

Of het nu voor het schoonmaken van de keuken of de badkamer is, van ramen of de magnetron, witte azijn is geschikt voor het reinigen van veel verschillende oppervlakken. Nog steeds niet overtuigd? Wij geven u 5 goede redenen om op witte azijn over te stappen. 1. Witte azijn is bijzonder voordelig!strong> Starwax the Fabulous […]

Of het nu voor het schoonmaken van de keuken of de badkamer is, van ramen of de magnetron, witte azijn is geschikt voor het reinigen van veel verschillende oppervlakken. Nog steeds niet overtuigd? Wij geven u 5 goede redenen om op witte azijn over te stappen.

1. Witte azijn is bijzonder voordelig!strong>

Starwax the Fabulous witte azijn is aanzienlijk goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel waarvan de toepassing meestal ook nog eens heel gericht is. Dankzij de vele eigenschappen, vervangt witte azijn meerdere producten in één keer. Niet onbelangrijk voor wie goed op zijn centen let. Omdat het product bovendien sterk geconcentreerd is, is er maar weinig van nodig voor een schoon resultaat. De praktische spray verpakking zorgt voor de juiste dosering en maakt het bovendien geschikt voor het reinigen van lastig bereikbare plekken. Verspilling wordt zo voorkomen.

2. Witte azijn is een onmisbaar product in elk huishouden!

U kunt het overal in uw huis voor gebruiken. Kleurloos, met een geur die snel verdwijnt, kan het met dit product niet misgaan. Ideaal om te desinfecteren, te reinigen, te ontvetten, nare geuren te verdrijven, is het product bovendien ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar.

3. Witte azijn is de ideale oplossing voor het ontvetten en verdrijven van geurtjes uit uw magnetron!

micro-ondesDe magnetron onderhouden is voor velen een vervelende opgave. Terwijl daarvoor slechts nodig is:

  • 3 eetlepels Starwax the Fabulous witte azijn
  • Een schaaltje

De stappen?

  • Doe de witte azijn in het schaaltje en plaats het schaaltje in het midden van het draaiplateau van uw magnetron
  • Zet de magnetron 3 minuten op de hoogste stand
  • Veeg de wanden met een schoon doekje af.

Uw magnetron is ontvet.

4. In combinatie met andere producten is witte azijn een absolute topper!

Wat is er beter dan een succesvol product? Ditzelfde product… in combinatie met een tweede product ! Samen vormen ze een geweldig team!! Door Starwax the Fabulous witte azijn met Starwax the Fabulous Blanc de Meudon multigebruik voor binnen en buiten, verkrijgt u een nog werkzamer mengsel!

Let er wel op om witte azijn niet met van alles en nog wat te mengen: meng het bijvoorbeeld nooit met chloor want anders komen er giftige dampen vrij!

5. Met witte azijn, verdwijnt kalk als sneeuw voor de zon!

Heeft u een badkamer vol kalkaanslag? Geen paniek, de Starwax the Fabulous Witte azijn bestrijdt kalkaanslag zeer effectief. Om de douche voegen weer wit en doelmatig te krijgen (kalk maakt voegen poreus na verloop van tijd), is er geen betere manier dan een mengsel van witte azijn (4 eetlepels), water (1 glas) en Starwax the Fabulous Tea tree etherische olie (10 druppels) te verstuiven. Laat enkele minuten inttrekken en schrob vervolgens het vuil van de voegen weg. Voor een verbluffend resultaat!

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*