Blog, Tips en trucs van vroeger

Hoe maak ik mijn oven schoon?

Beginnend kok of sterchef, er is een taak die u in de keuken niet kunt laten liggen: het schoonmaken van uw oven. En als wij u nu eens een onvergelijkbaar recept zouden geven voor het als nieuw schoonmaken van uw oven? In elke echte keuken is een oven een onmisbaar apparaat en u dient hem […]

Beginnend kok of sterchef, er is een taak die u in de keuken niet kunt laten liggen: het schoonmaken van uw oven. En als wij u nu eens een onvergelijkbaar recept zouden geven voor het als nieuw schoonmaken van uw oven?

In elke echte keuken is een oven een onmisbaar apparaat en u dient hem goed te verzorgen als u wilt dat hij u blijft helpen bij het maken van een geslaagde grilkip op zondag of de fantastische gratin, waarvan u het geheim angstvallig bewaart! Dus, in plaats van op de oven aan te vallen met vaak agressieve schoonmaakmiddelen, kunt u hem beter een schoonheidsbehandeling geven met de zwarte zeep met eucalyptus van Starwax the Fabulous!

Vet, de aartsvijand van uw oven

four

U zet uw oven aan om hem voor te verwarmen en er komt een onaangename geur uit? Daarvan krijgt u niet het water in de mond!

Maar dat is wat gebeurt als de oven niet regelmatig wordt schonogemaakt: vetspetters van uw eerder bereide gerechten, uitgelopen kaas van de pizza… al die resten maken uw oven vuil en verbranden bij een volgend gebruik.

We kunnen het niet genoeg zeggen, maar een slecht onderhouden apparaat zal geen lange levensduur hebben en de gerechten die er uit komen, zullen niet het gewenste resultaat geven… Dus kan er geen sprake van zijn om uw oven vies te laten worden zonder iets te doen!

Waarom uw oven schoonmaken met zwarte zeep ?

Natuurlijk, sommige ovens zijn voorzien van effectieve automatische katalyse of pyrolyse schoonmaaksystemen, die alle resten tot as maken, dankzij een verhoogde temperatuur.

Mais het is niet altijd nodig om uw toevlucht te nemen tot dit procedé, dat energie slurpt. Voor het dagelijke onderhoud is het meest effectief om Bruine zeep met olijfolie van Starwax the Fabulous. De samenstelling is van nature rijk aan glycine en is een perfect product om te ontvetten en schoon te maken.

Hoe maak ik een oven schoon met zwarte zeep ?

Hoe de Bruine zeep met olijfolie van Starwax the Fabulous te gebruiken om uw oven schoon te maken? U heeft slechts wat water en een spons nodig. Daarna is het kinderspel:

  • Smeer wat pure zwarte zeep op uw spons
  • Breng de zwarte zeep aan op de wanden van uw oven
  • Laat de hele nacht intrekken
  • Spoel goed na met helder water

Regelmatig onderhoud van uw oven is onmisbaar voor een mooie en lange levensduur, dus wacht niet langer om daarvoor te zorgen met een geheel natuurlijk product!

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*