Keuken

Hoe verzorg ik mijn keramische en inductie kookplaat?

Glazen kookplaten zijn wel praktisch en esthetisch, maar ze trekken allerlei vetvlekken aan! Al binnen enkele minuten veroorzaken uw stoofschotels of uw gebakken aardappelen een vettig residu op de kookplaat. Maar een glazen kookplaat is een delicaat oppervlak en het vereist gebruik van de juiste producten om het schoon te maken zonder het aan te […]

Glazen kookplaten zijn wel praktisch en esthetisch, maar ze trekken allerlei vetvlekken aan! Al binnen enkele minuten veroorzaken uw stoofschotels of uw gebakken aardappelen een vettig residu op de kookplaat.

Maar een glazen kookplaat is een delicaat oppervlak en het vereist gebruik van de juiste producten om het schoon te maken zonder het aan te tasten. Starwax biedt u twee producten voor het efficiënt en streeploos schoonmaken van uw kookplaat, of het nu een inductie of een keramische is.

Hoe maak ik elke dag mijn glazen kookplaat schoon?

De Reinigingsmiddel Keramische kookplaten is het meest praktisch voor snel dagelijks schoonmaken. U kunt met een spons in één veeg alle kookvlekken weghalen en vetvlekken of resten van overkoken verwijderen. Het is gemakkelijk te gebruiken: sproei het product direct op de vlekken, veeg het uit met een spons, laat enkele seconden inwerken en spoel af. Om te voorkomen dat er krassen ontstaan op uw kookplaat, gebruikt u een zachte spons om het vuil te verwijderen en goed na te spoelen. En voor een streeploze afwerking, veegt u uw kookplaat af met een schone en droge doek van microfiber.

Hoe kan ik mijn glazen kookplaat beschermen en laten glanzen?

Om uw glazen kookplaat te beschermen en te laten glanzen, gebruikt u regelmatig Keramische kookplaten Bescherming. Het is een echte schoonheidscrème met 2 functies: enerzijds worden vetsporen effectief verwijderd, waterspatten… Anderzijds wordt de kookplaat gepolijst en een beschermende laag aangebracht op het oppervlak: alleen maar nawrijven met een zachte of microfiber doek, om uw kookplaat te laten glanzen. De Keramische kookplaten Beschermingmaakt dagelijks onderhoud gemakkelijk en voorkomt dat uw kookplaat te snel vuil wordt.

Op uw lekkere gerechten! Nu bent u voorzien van een uitstekend duo, waardoor uw inductie- of keramische kookplaat nooit aangetast wordt: Reinigingsmiddel Keramische kookplaten en de Keramische kookplaten Bescherming.

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*