Metalen

Hoe laat u het zilverwerk weer schitteren?

Wie heeft er nooit het moment gekoesterd waarop het zilverwerk van mama of grootmoeder opnieuw uit de kast wordt gehaald om een stralende tafel voor een feestje te kunnen presenteren? Maar wie verandert toch nog van gedachten omdat het zilverwerk grijs is geworden? Wat jammer toch! Het moet schitteren! Eindelijk komt er effectief een einde […]

Wie heeft er nooit het moment gekoesterd waarop het zilverwerk van mama of grootmoeder opnieuw uit de kast wordt gehaald om een stralende tafel voor een feestje te kunnen presenteren? Maar wie verandert toch nog van gedachten omdat het zilverwerk grijs is geworden? Wat jammer toch!

Het moet schitteren!

Eindelijk komt er effectief een einde aan het werk om een hele namiddag lang het tafelzilver van grootmoeder te poetsen… Om aan het goud- en zilverwerk opnieuw de oorspronkelijke schittering te geven stelt

Starwax u twee manieren voor om eenvoudig, snel en doeltreffend al uw objecten en juwelen in zilver of goud op te poetsen.

Starwax biedt u de mogelijkheid aan om uw hele tafelzilver te poetsen met haar Express Zilver en goudpoets. U kunt uw gouden en zilveren* juwelen zowel oppoetsen als ze opnieuw laten schitteren. De verpakking Starwax Express Cleanser kan voor meerdere schoonmaakbeurten worden gebruikt. Van zodra u uw spullen in het product onderdompelt, duurt het slechts twee minuten om te laten inwerken.

Heeft u behoefte aan een nog snellere oplossing om uw zilverwerk te laten blinken?

Starwax heeft u een bijzonder doeltreffende formule te bieden die uw zilverwerk zonder te wrijven en in slechts 1 minuut volledig laat schitteren. Dankzij een hypergeconcentreerde formule kunt u met het poetsmiddel van Starwax, te verkrijgen in een bidon van 1 liter, in een recordtempo alle gouden en zilveren spullen oppoetsen, zelfs wanneer deze zijn geoxideerd. In slechts 1 minuut vinden uw spullen en juwelen hun oude glans terug. Het volstaat om de hoeveelheid product aan te passen aan het aantal of de grootte van de spullen die u wil schoonmaken, zodat u nooit te veel gebruikt en nauwelijks afval hebt.

* Met uitzondering van contra-indicaties. Het is niet aangeraden om het product te gebruiken op gouden of zilveren juwelen met edelstenen of half-edelstenen.

 

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*