Moderne vloeren

Hoe gemakkelijk zelfklevende stickers verwijderen ?

Heeft u genoeg van de stickers op de koelkast of op de achterruit van uw auto? U heeft mooie ramen, een glazen deur of nieuwe wijnglazen maar er blijven na het verwijderen van de etiketten toch nog lijmresten achter? U slaagt er niet in het prijsetiket van uw nieuwe vaas netjes te verwijderen? Dan is […]

Heeft u genoeg van de stickers op de koelkast of op de achterruit van uw auto? U heeft mooie ramen, een glazen deur of nieuwe wijnglazen maar er blijven na het verwijderen van de etiketten toch nog lijmresten achter? U slaagt er niet in het prijsetiket van uw nieuwe vaas netjes te verwijderen?

Dan is de Lijmverwijderaar Starwax beslist iets voor u! Klein, makkelijk op te bergen en buitengewoon effectief: in een oogwenk verwijdert het de zelfklevende etiketten die u onder andere op glazen of keramiekwerk vindt.
(Let op: het product kan op bepaalde oppervlakken niet worden gebruikt. Lees dus steeds zeer aandachtig de gebruiksaanwijzing!)

Ook als u in kauwgom hebt gestapt, zult u blij zijn dit product ter beschikking te hebben aangezien het bijzonder handig is om lijm of resten van kauwgom te verwijderen van uw schoenzolen.

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*