Terras, Buiten, Tuinmeubelen

Tuinmeubelen: onderhoud en reiniging, gebruiksaanwijzing

De zomer nadert met rasse schreden! Als u het niet al had gedaan, is het nu het moment om de tuinmeubelen buiten te zetten!   Een tuin is leuk, maar als je de hele tijd op het gazon moet gaan zitten om ervan te profiteren, krijg je er al snel genoeg van. Juliette, al twee […]

De zomer nadert met rasse schreden! Als u het niet al had gedaan, is het nu het moment om de tuinmeubelen buiten te zetten!

 

Een tuin is leuk, maar als je de hele tijd op het gazon moet gaan zitten om ervan te profiteren, krijg je er al snel genoeg van. Juliette, al twee jaar gebruikster van de Starwax producten, vertelt u hoe uw buitenmeubelen uw tuin kunnen opvrolijken

 

 

 

De zomer nadert met rasse schreden! Als u het niet al had gedaan, is het nu het moment om de tuinmeubelen buiten te zetten!

 

Een tuin is leuk, maar als je de hele tijd op het gazon moet gaan zitten om ervan te profiteren, krijg je er al snel genoeg van. Juliette, al twee jaar gebruikster van de Starwax producten, vertelt u hoe uw buitenmeubelen uw tuin kunnen opvrolijken.

Tuinmeubelen schoon maken

Reinigingsmiddel Tuinmeubelen Starwax

Juliette woont in een streek waar het vaak slecht weer is. Zij moet dan ook haar best doen om de kunststof gevlochten meubelen die ze in haar tuin heeft gezet, te beschermen en te reinigen. “Voor de zomer moeten ook mijn meubels ontgiften. Na 7 maanden in de garage zijn ze wat doffer en hebben ze een flinke opknapbeurt nodig …. net als ik! , lacht ze. Ik begin de reinigingsbeurt dan ook met de multireiniger van  Starwax die het vuil loshaalt dat zich tussen de mazen heeft genesteld. Door het product op een spons aan te brengen en goed af te spoelen met schoon water om het oppervlak niet te beschadigen, kan ik alle vetvlekken en groene aanslag verwijderen.

Tuinmeubelen beschermen

Glanzend beschermmiddel tuinmeubelen Starwax

Wanneer dit schrobwerk een keer is gedaan, zou het zonde zijn wanneer al die moeite al bij de eerste regenbui weer in het water valt. Zorg dan ook voor back-up met de glansbescherming die uw buitenmeubels met zijn dubbele vernieuwende en preventieve werking de hele zomer mooi houdt. “Om de meubels niet om de zoveel tijd opnieuw te moeten afboenen, besproei ik mijn tafel en stoelen met de glansbescherming. Een paar keer sproeien, en het product laat mijn dof geworden meubels weer stralen en beschermt ze tegen slecht weer, zonneschijn en vlekken. Zo heb ik er de hele zomer verder geen omkijken naar en kan ik volop genieten”.

Tuintafels en –stoelen snel schoonmaken

 

Reiniger tuinmeubelen Starwax

Juliette heeft een stel vrolijke vrienden en brengt het grootste deel van haar zomer door in de tuin. Zij komen graag samen voor een feestje, dat vaak tot ‘s avonds laat voortduurt.  De tapas en andere zomerse cocktails zijn dan wel heerlijk, ze laten wel vlekken achter op de meubels. “Na een avondje feesten, is het moeilijk om te beginnen met opruimen”, lacht Juliette. “Maar ik haal altijd even een spons met dagelijkse reiniger over mijn tafel om de vlekken die eventueel zijn veroorzaakt door  eten of drinken te verwijderen.”

 

En Juliette, wanneer mogen wij langskomen?

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*