Terras, Buiten

Hoe komt u af van de groene aanslag op een dak, een muur of een terras?

Na een vochtige herfst en winter komt er groene aanslag op uw dak, muren en terras… Dus, als de mooie dagen komen, is het voorjaar het ideale moment om dat te verwijderen en uw huis onberispelijk te maken om volop van de zomer te kunnen genieten. Werk niet met bleekmiddel, dit werkt toekomstige groene aanslag […]

Na een vochtige herfst en winter komt er groene aanslag op uw dak, muren en terras… Dus, als de mooie dagen komen, is het voorjaar het ideale moment om dat te verwijderen en uw huis onberispelijk te maken om volop van de zomer te kunnen genieten.

Werk niet met bleekmiddel, dit werkt toekomstige groene aanslag in de hand

Om van groene aanslag af te komen, zowel op het dak, een terras of muur, is het raadzaam om een specifiek product te gebruiken. Gebruik beslist geen bleekmiddel: hoewel het onmiddelijk de groene aanslag vernietigt, tast het bleekmiddel uw dragers aan en maakt ze poreuzer. Een poreuze drager bevordert namelijk het ontstaan van groene aanslag. Met bleekmiddel krijgt u dus het tegengestelde effect van wat u wilt.

Kies een doeltreffend schoonmaakmiddel tegen groene aanslag, dat uw dragers niet aantast

Verzeker uzelf ervan dat het product dat u kiest past bij de drager die u wilt behandelen. De groene aanslag reiniger van Starwax kan zonder problemen worden toegepast op cement, baksteen, dakpannen, geverfde oppervlakten, hout, fibrocement, leisteen, pleisterkalk, natuursteen en marmer.

Het schoonmaakmiddel tegen groene aanslag van Starwax bevat de juiste dosis actieve stoffen. Het is een van de meest geconcentreerde formules die verkrijgbaar zijn. Met Starwax bent u ervan verzekerd de juiste dosis actieve stoffen te gebruiken om de groene aanslag mee te behandelen, zodat het vernietigd wordt zonder de werking van een waterregenerator te veranderen. Het is vanaf de eerste 24 uur actief en blijft dat, zelfs als het de dag na het aanbrengen regent.

Breng uw schoonmaakmiddel tegen groene aanslag bij droog weer aan

Schrap van tevorendikke mosplakken weg en breng de groene aanslag reiniger van Starwax aan bij droog weer (uit de buurt van gazon en planten houden). Het kan direct op uw muren, terras of dak worden aangebracht met een tuinsproeier, een gieter, een hogedrukspuit of zelfs met een blokkwast.
Laat het product meerdere dagen inwerken totdat het mos helemaal zwart is. De restanten kunnen daarna worden verwijderd door borstelen of vegen. Indien de behandelde zone mosgevoelig is, dan schoonspuiten met water en nogmaals behandelen.

Gebruiksaanwijzing en voorzorgsmaatregelen

Buiten gebruiken. Doeltreffend tegen groene aanslag. Wees voorzichtig bij het gebruik van biocides. Lees voor het gebruik het etiket en de informatie over
het product. Om de werking van het biocide te stoppen, spoelt u de behandelde dragers af. Voorkom dat het spoelwater in een septic tank of visvijver stroomt. Vorstvrij bewaren. Na gebruik het materiaal goed afspoelen met water.

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*