Binnenvloeren, Tegelvloeren

Hoe reinig ik mijn tegels en laat ik ze glanzen ?

Heeft u tegels in uw hal, de keuken of de badkamer? Dan weet u dat een tegelvloer in elk vertrek snel vies wordt en beetje bij beetje de glans verliest die de trots is van uw interieur. Gelukkig is het mogelijk om uw tegels van elk type te reinigen en te laten glanzen in één […]

Heeft u tegels in uw hal, de keuken of de badkamer?
Dan weet u dat een tegelvloer in elk vertrek snel vies wordt en beetje bij beetje de glans verliest die de trots is van uw interieur. Gelukkig is het mogelijk om uw tegels van elk type te reinigen en te laten glanzen in één enkele bewerking.

Hoe tegels te reinigen en te laten glanzen in één enkele bewerking?

Om tegels te reinigen en te laten glanzen, biedt Starwax u een van zijn meest succesvolle producten aan: de Glansshampoo 2 in 1. De kracht van dit product is zijn capaciteit om te reinigen en te laten glanzen in één enkele bewerking. Ideaal voor regelmatig onderhoud (1 à 2 maal per maand), het is niet glibberig en hoeft niet nagespoeld te worden.

Bonus: Naast alle types tegelvloeren, is dit product ook geschikt voor een veelheid aan vloeren, zoals vloeren van plastic of gewaxt beton.

Gemakkelijk toepasbaar

Na de onmisbare stap van het ontstoffen van de vloer, gebruikt u de doseerdop om het product in een emmer te gieten. 1 à 2 doppen per liter water is voldoende voor de juiste dosering. Voor een oppervlakte van 100m² tegels heeft u dus een emmer van 3 liter nodig. Gebruik een schone, vochtige schrobber van microvezels om het product gelijkmatig aan te brengen op uw tegels. En u bent klaar! U kunt uitrusten tijdens het drogen, want naspoelen is niet nodig. En dan heeft u een schone en glanzende tegelvloer!

Onze experttip voor een nog glanzender tegelvloer

Voor een grondige toepassing, zodat uw tegelvloer weer gaat glanzen, kunt u de glansshampoo op een andere manier gebruiken: 1 à 2 maal per jaar het onverdunde product gebruiken, ook na de normale toepassing.
In dat geval raden wij u aan een wafeldoek te gebruiken. Laten drogen zonder naspoelen.

Bijkomende publicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*